Política de privadesa

Qui som

Informem que el lloc i el domini www.botiga.culturalrizoma.com pertanyen a CULTURAL RIZOMA, SCCL, amb domicili a plaça de l’Església, 8, 17460 Celrà, telèfon +34 654 377 033 i correu electrònic info@culturalrizoma.com. El CIF de CULTURAL RIZOMA, SCCL és F55297188. Aquesta societat figura inscrita en el full 14849 inscripció 1 del llibre d’inscripcions de societats cooperatives del Servei Territorial de Girona. CULTURAL RIZOMA, SCCL utilitza aquest lloc i domini per al desenvolupament de la seva activitat.

Galetes

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Amb qui compartim les vostres dades

Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça UP s’inclourà en el correu electrònic de reinicialització.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren a la web, emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.